Asigurari

Ti-ai pus casa la punct dar ai uitat sa o

asiguri? Stai linistit iti ofer

asigurare, lasa-mi datele

tale si te contactez.

  Nota! Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii

  Plasa insecte

  Plasa insecte tip “plisse” este o plasa impotriva insectelor recomandata pentru usile de acces primare sau secundare, o plasa fiabila, usor de manevrat, nu ocupa spatiu deoarce se pliaza ca o armonica pe stanga sau dreapta dupa doleanta clientului.

  Totodata confectionam plase tip rulou sau pe balama cu inchidere clips sau magnetica.

  Multiple culori si se confectioneaza dupa cotele de la locatie.

  Jaluzele exterioare aplicate – usi de garaj

  Jaluzele exterioare aplicate sunt confectionate din aluminiu, pot fi actionate manual sau electric prin telecomanda sau buton, se pot confectiona pe diferite culori, ajuta la izolarea fonica si termica deoarece lamelele covorului au o insertie de spuma poliuretanica in interiorul lor.

  Deasemenea confectionam si usi de garaj automatizate actionate electric. Dispun si de un dispozitiv pentru actionare manuala in cazul intreruperii alimentarii cu energie electrica.

  Garniturile si intretinerea lor

  Garniturile sunt cele mai importante pentru un geam “sanatos”, in timp datorita intemperiilor ele devin casante, astfel gemurile se deregleaza, provocand daune feroneriei.

  Rolete interioare

  Rolete interioare sunt recomandate pentru a opri lumina soarelui sa patrunda. Au un design modern si sunt confectionate dintr-un material special, rezistent si usor de intretinut.

  Jaluzele din lemn

  Jaluzele din lemn sau obloanele din lemn, se pot repara, sau se poate oferi consultanta de gresare, schimbare lame si reconditionare chingi.